Materialevalg

Valget af det rigtige materiale er essentielt for at sikre en god løsning. Vi bruger zink, aluminium og tombak kobber for at matche forskellige arkitektoniske stilarter. Tombak kobber er kobber kombineret med zink, som derved får metallet til at opretholde kobberfarven over tid. Denne type metal tilfører en lidt anderledes og smuk detalje til bygningen.

Zink

Zink er det mest anvendte materiale, tildeles fordi den egner sig til næsten alle byggerier, og pga. dens lange levetid. Zinken er som alle vores andre materialer vedligeholdes frit, alle zinkens leveår. Zink er også et godt materiale grundet dens fleksibilitet, zink kan både faldses og loddes hvilket gør at den egner sig til alle opgaver.

Kobber/tombak kobber

Kobber egner sig som zinken, også til alle opgaver. Kobber ses især på gamle bygninger, kirker og tårne, men også mere og mere på private hjem. Kobberet er især attraktivt pga. dens meget lange levetid. Kobber som nyt skinner blankt med rødligt skær, hurtigt bliver kobberet brunt og med tiden grønt som ses på meget gamle byggerier. Tombak kobber er et alternativ til kobberelskeren som ønsker den unikke brune farve alle år, kort fortalt er tombak kobber, kobber der ikke bliver grønt.

Lakeret aluminium

Lakeret aluminium er et produkt som er blevet meget populært i de danske hjem, det er et godt alternativ til en Stern, underbeklædning eller gavl af træ, lakeret aluminium er som zink og kobber vedligeholdelses frit. Det unikke ved lakeret aluminium er at det fås i næsten alle farver og overflader. Ligesom zink og kobber egner lakeret aluminium sig til alle opgaver.

Følg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook-konto med spændende nye billeder fra vores projekter

Få et uforpligtende tilbud