Tag & facade

Vi tilbyder unikke og solide løsninger til tag og facadebeklædning

Tag og facadebeklædning

Vi lægger tag i naturskifer og eternit med beklædning i zink, aluminium, kobber eller tombak kobber. Naturskifer kan byde på en rigere variation af farvenuancer inden for én plade, mens eternitskifer har typisk en mere glat og ensartet overflade med konsekvente farvetoner, og er samtidig også den billigste løsning.

Metalbeklædninger som zink og kobber bidrager til en moderne, distinkt stil og er samtidig en solid løsning. Læs mere om beklædning her.

Uanset dine præferencer og bygningens arkitektur har vi den rigtige løsning for dig. Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi drøfte de forskellige muligheder og lave et uforpligtende tilbud.

Liftudlejning op til 18 meter.

  • brugervenlig
  • privat og erhverv
  • egner sig til de fleste opgaver i højderne

Små detaljer gør en stor forskel

Hos M & O Kristensen er nøgleordene faglig dygtighed, engagement, skarpe resultater og de små detaljer. Det er nemlig de små detaljer, der gør den store forskel.

Vi arbejder målrettet for at skabe resultater, der imødekommer dine specifikke krav og forventninger. Derfor er det vigtigt, at der er foretaget en grundig forventningsafstemning, så vi har de bedste forudsætninger for at efterleve det resultat, vi lover.

Vores arbejdsproces er struktureret for at sikre, at vi opnår det bedst mulige resultat i henhold til dine krav.

Kontakt os allerede i dag

Står du overfor at skulle udskifte dit tag, have en ny facadebeklædning eller lignende? Vi står klar til at imødekomme dine behov med specialiserede løsninger. Vi er engagerede i at forstå dit projekt ned til de mindste detaljer og komme med rådgivning i forhold til den optimale vej frem.

Tag kontakt til os for en uforpligtende samtale. Ring til os på 40 45 67 59 eller skriv på enten m-o-blik@hotmail.com eller via vores kontaktformular, så vender vi retur snarest muligt.

Følg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook-konto med spændende nye billeder fra vores projekter

Få et uforpligtende tilbud